Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:"Το ασφαλιστικό σύστημα δεν είναι βιώσιμο"...





Την αλλαγή «εκ θεμελίων» του ασφαλιστικού συστήματος επεσήμανε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ως πρώτη προτεραιότητα του, καθώς όπως αναφέρει με τη σημερινή του μορφή «δεν είναι βιώσιμο».
 
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι πλέον δεν υπάρχει «ούτε μια ''μαϊμού σύνταξη''», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις προηγούμενες ηγεσίες του υπουργείου λέγοντας: «Το κάναμε σε επτά μήνες χωρίς λεφτά. Ήταν θέμα πολιτικής βούλησης».
 
Σε περαιτέρω διευκρινίσεις για τις «μαϊμού» συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι οι αδιευκρίνιστες συντάξεις ήταν 55.000, ενώ το δημοσιονομικό όφελος ξεπερνά τα 5 δισ. Ευρώ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com