Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ... Πύρινα λόγια Α.Τσίπρα στα ΕΑΣ για τους "νεκροθάφτες" της Άμυνας!



Mε μία αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στον Υμηττό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να βάλει φραγμό στην διάλυση και εκποίηση της αμυντικής βιομηχανίας και αυτό μόνο ως ...


 σημάδι του τέλους του κόσμου (!) μπορεί να εκληφθεί: Η υποτιθέμενη κεντροδεξιά κυβέρνηση να κλείνει τα εργοστάσια και να έρχεται η Αριστερά και να δηλώνει ότι "Η ύπαρξη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και η αναδιάρθρωσή τους αποτελεί προϋπόθεση για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας"!
Μάλιστα ο Α.Τσίπρα προχώρησε και περισσότερο και είπε ότι "Η αμυντική  βιομηχανία δεν είναι μια οποιαδήποτε παραγωγική διαδικασία, αλλά συνδέεται με το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας"! Λόγια που έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε από τα κόμματα απου αποτελούν την κυβέρνηση. 
Ακόμη ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι "εδώ και χρόνια γίνονταν αναθέσεις κατασκευής οπλικών συστημάτων στο εξωτερικόμε μίζες παρά το γεγονός ότι αυτά θα μπορούσαν να κατασκευαστούν στην Ελλάδα".
Και είπε κάτι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα: "Δεν πληρώνουν όλοι στη Δικαιοσύνη για τις μίζες"Που σημαίνει ότι όλοι έχουν πέσει να φάνε τον Άκη Τσοχατζόπουλο και το "σύστημα Άκη" ενώ έχουν διαγύφει άλλοι που πιθανόν έχουν διαπράξει μεγαλύτερα εγκλήματα. Και είναι εκριβώς όπως το περιέγραψε ο Α.Τσίπρας, ο οποίος φάνηκε πολύ καλά ενημερωμένος.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο για την αναδιάρθρωση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενιαίου φορέα όλου του αμυντικού τομέα της χώρας, τη συγκρότηση βιομηχανικής αμυντικής στρατηγικής (που θα διασφαλίζει τον εφοδιασμό των ΕΔ και θα καλύπτει τις ανάγκες τους σε έκτακτες συνθήκες) την εκπόνηση σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης και την αξιοποίηση δυνατοτήτων συνεργασίας με άλλες χώρες.
Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει χρηματοδότηση της εταιρείας για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι (σ.σ. όπως ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων, είναι απλήρωτοι 6 μήνες) και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας σε έναν τόσο κρίσιμο τομέα.
Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ειδική αναφορά και στα 39 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι με την πολιτική των μνημονίων «ζούμε σε μια δημοκρατία ανάπηρη». Όπως δε ανέφερε χαρακτηριστικά «τα μνημόνια της βαρβαρότητας δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τη δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη».
«Να δώσουμε την υπόσχεση ότι αυτό είναι το τελευταίο μνημονιακό καλοκαίρι. Να δώσουμε την υπόσχεση ότι την επόμενη φορά που θα έρθω εδώ θα συζητάμε για λύσεις» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com