Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Δεν θα τεθεί ζήτημα επανορθώσεων από την Αθήνα προεξοφλεί ο Σόιμπλε!!!!!



Προεξοφλώντας το πλαίσιο, αλλά και τους καρπούς της αυριανής του επίσκεψης στη χώρα μας, στενοί συνεργάτες του Γερμανού υπουργού Οικονομικών ξεκαθάρισαν νωρίτερα πως, σε ό,τι αφορά το ζήτημα των πολεμικών επανορθώσεων, οι πηγές του Βερολίνου ανέφεραν ότι δεν πρόκειται να τεθεί από τον κ. Σόιμπλε και ότι θεωρούν ότι μάλλον δεν θα τεθεί και από την ελληνική πλευρά!!!


«Το βλέμμα των Ελλήνων πρέπει να είναι στραμμένο στο μέλλον και όχι στο παρελθόν», διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές και σημείωσαν ότι ο λόγος που δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα είναι μόνο το βεβαρυμένο πρόγραμμα – άλλωστε είχε πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν συνάντηση του κ. Σόιμπλε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βερολίνο, εξήγησαν.
Η άφιξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα έχει σημάνει «συναγερμό» στην Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα. Οπως έχει συμβεί στο παρελθόν με την παρουσία άλλων σημαντικών προσώπων στην πρωτεύουσα, όπως για παράδειγμα στο ταξίδι της Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, η Αθήνα θα μετατραπεί σε «φρούριο».
Με απόφαση της αστυνομίας, λόγω των μέτρων ασφαλείας και των ρυθμίσεων της κυκλοφορίας, απαγορεύονται οι συναθροίσεις και συγκεντρώσεις σε όλο το κέντρο της πόλης από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. εξαιτίας της παρουσίας του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, ενώ μέτρα υπάρχουν και για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους:
Β. Αμαλίας (από τη συμβολή της με την Β. Ολγας) – αριστερά Σουρή – συνέχεια Ναυάρχου Νικοδήμου – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – συνέχεια Αμερικής – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγινίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Ολγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας).
Το ίδιο ισχύει και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών « Ελ. Βενιζέλος » έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κα τεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό 100 μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), όπως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά το μήκος τους, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

likavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com