Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό...



Ο πιο “επώνυμος” ίσως Έλληνας αξιωματικός είναι ο Φραγκούλης Φράγκος. Τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου κέρδισε πολλές συμπάθειες και την εκτίμηση του στρατεύματος, σε σημείο που να τον κατηγορήσει το σύστημα του Γιώργου Παπανδρέου την εποχή της πρωθυπουργίας του για… σχεδιασμό πραξικοπήματος, όσο και στη συνέχεια, όπου με το βιβλίο το οποίο έγραψε για την Ελλάδα και την Τουρκία, και τις ομιλίες που έχει πραγματοποιήσει σε όλη τη χώρα, έχει καταφέρει να αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς.


  Στη “Real News” ωστόσο, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί, ο Φραγκούλης Φράγκος αποκαλύπτει ότι η κρίση κάθε άλλο παρά ανεπηρέαστο έχει αφήσει και τον ίδιο, λόγω των σημαντικών περικοπών στη σύνταξή του.
  “Δεν τα βγάζω πέρα. Η σύνταξή μου πλέον δεν επαρκεί, και σκέφτομαι να εργαστώ στο εξωτερικό”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Φραγκούλη Φράγκου, που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις και σχόλια.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com