Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Τραγωδία μετά απο πάρτι - Τέσσερις 16χρονες και μία 41χρονη σκοτώθηκαν σε τροχαίο...





Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στις 3 τα χαράματα στην οδό Τραπεζούντος, στον Αγιο Στέφανο.


Αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 41χρονη γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν η 16χρονη κόρη της και τρεις συμμαθήτριές της, ξέφυγε -για άγνωστο λόγο- από την πορεία του, προσέκρουσε πάνω σε παρκαρισμένο ΙΧ, στη συνέχεια πάνω σε τοίχο και αναποδογύρισε.

 








Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι μαθήτριες της πρώτης λυκείου επέστρεφαν απο πάρτυ της τάξης τους και η μητέρα της μίας πήγαινε τις συμμαθήτριές της κόρης της στα σπίτια τους.

 

 







Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκειμένου να τις απεγκλωβίσουν. Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέθηκαν στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης/newit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com