Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...


\
ΤΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΗΝΩΝ:



1.Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είναι αιμοσταγείς δολοφόνοι και δε διστάζουν να παίρνουν ζωές προκειμένου να ξεφύγουν από την αστυνομία. Την πρώτη φορά στο δρόμο τους βρέθηκε η 25χρονη Κατερίνα η οποία έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς στα Ίσθμια. 

Σήμερα τα ξημερώματα ένας 36χρονος οικογενειάρχης αστυνομικός έπεσε πάνω στο καθήκον την ώρα που κυνηγούσε τους επικίνδυνους κακοποιούς. newit.

2.Νέες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση που αφορά στις συνθήκες και στο σχέδιο που εφαρμόσθηκε για την απόδραση κακοποιών μέσα από τις φυλακές Τρικάλων.
Γίνεται λόγος ακόμα και για δράση παραστρατιωτικών στη «δολοφονική επιχείρηση».

Από τις έντεκα κακοποιούς που δραπέτευσαν οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις κακοποιούς.

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν στο Λογγάκι ενώ ο τρίτος στην Κρηνίτσα Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπισθεί άλλοι τέσσερις, η σύλληψη των οποίων θεωρείται θέμα χρόνου.

Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με τους αποκαλούμενους επικίνδυνους δραπέτες αλλά και τους «εγκεφάλους» που οργάνωσαν κι εκτέλεσαν την επιχείρηση απόδρασης έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα. Το συμβάν έχει προκαλέσει την παρέμβαση εκτός από την παρέμβαση των ΕΚΑΜ, την εμπλοκή κι άλλων υπηρεσιών που μελετούν προσεκτικά τα στοιχεία.



Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι σαφής. Κάνει λόγο για «πρωτοφανή ένοπλη επίθεση στρατιωτικού τύπου με καλάσνικοφ και ρίψη χειροβομβίδων που εξερράγησαν». Στο προηγούμενο αναλυτικό ρεπορτάζ του “Newsbomb.gr” αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «εξωτερικά της φυλακής βρέθηκαν έξι κρατήρες που προέκυψαν από τη χρήση επιθετικών χειροβομβίδων, καθώς και 400-500 κάλυκες».

Αυτά τα δεδομένα και η περίεργη κινητικότητα που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ώρες στον ουρανοξύστη της λεωφόρου Κατεχάκη και σε υπηρεσίες του ελληνικού Πενταγώνου μαρτυρούν ότι υπάρχουν υπόνοιες για ενέργεια από παραστρατιωτική οργάνωση.

Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε η ομάδα των 15 ατόμων που προσέβαλε την εξωτερική φρουρά των φυλακών στα Τρίκαλα ήταν άψογα οργανωμένος και σχεδιασμένος με στρατιωτική συνέπεια ως προς τη σύλληψη και την εκτέλεση. Χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα σημεία προσέγγισης.

3.Περίεργος θόρυβος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικώς με τις κινήσεις υποτιθέμενων αυτονομιστών τσάμηδων στην Ήπειρο και του αποκαλούμενου«Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς» (UCC / Ushtria Clirimtare e Camerise),ύστερα από δημοσιεύματα σε ενημερωτικά ιστολόγια.


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο δραστήριος διοικητής της VIII Μεραρχίας Πεζικού στα Ιωάννινα ταξίαρχος Κων. Τσαγγαράς έχει ζητήσει από τους επιτελείς να ερευνήσουν τα γραφόμενα και να συλλέξουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που απαιτούνται.Αφορμή για όλη αυτήν την κινητικότητα έχει αποτελέσει ένα γεγονός που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Αυγούστου στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβου, όταν ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα και τον ξυλοκόπησε βάναυσα. Αιτία ήταν ένα σχόλιο που έκανε ο27χρονος σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και παρουσίαζε έξι Αλβανούς να πυροβολούν την ελληνική σημαία με ΑΚ-47, την οποία τελικώς έκαψαν.
Μικρότερης έκτασης περιστατικά με φραστικά επεισόδια και λογομαχίες καταγγέλθηκαν επίσης στη Θεσπρωτία την ίδια ημέρα, ενώ ακολούθησαν και τουλάχιστον τρεις αναρτήσεις σε ιστολόγια με θεματολογία ειδικού περιεχομένου.Από τότε ξεκίνησε μια ηπίων τόνων έρευνα όσον αφορά στην παρουσία και τις δραστηριότητες αυτοαποκαλούμενων «τσάμηδων».

4. ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ

ΣΤΗΝ VIIIMEΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΟΙ ΛΙΣΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ/ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ....ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΝΔ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ..../ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ..../ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘ ΟΛΑ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ. ΓΑΛΛΟΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ./ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.epiruscorner.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;
ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΝΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com