Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ. Νεκρός αστυνομικός σε μπλόκο "θανάτου" με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.


Σε τραγωδία κατέληξε μπλόκο αστυνομικών στο Δίστομο Βοιωτίας μετά τις 2 τα ξημερώματα. Αστυνομικοί και ένοπλοι δράστες αντάλλαξαν πυρά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση εντοπισμού των δολοφόνων από την Αστυνομία.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζή, χωρίς αυτοκίνητο και ακινητοποίησαν τους τέσσερις αστυνομικούς που είχαν κάνει μπλόκο.
Αφού πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους, στη συνέχεια άρπαξαν και ένα από τα δύο αυτοκίνητα των αστυνομικών και αποχώρησαν απ' το σημείο. Κατά τη διαφυγή τους ένας απ' τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών.
Μια από τις σφαίρες δυστυχώς ήταν μοιραία για τον έναν από τους αστυνομικούς.Ο 37χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι, πιθανόν σε κάποια κεντρική αρτηρία. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε.Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.
Είναι ο δεύτερος νεκρός που αφήνουν πίσω τους οι αδίστακτοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Πριν λίγους μήνες η 25χρονη Κατερίνα πλήρωσε με τη ζωή της την καταδίωξη των δραστών από αστυνομικού στην Κορινθία.
Τόσο η άτυχη κοπέλα, όσο και ο αστυνομικός «πληρώνουν» την κατάρρευση του συστήματος των φυλακών, που έχουν καταντήσει «ξέφραγο αμπέλι» με εγκληματίες να βγαίνουν σαν κύριοι όποτε θέλουν, αλλά και την αδυναμία μίας καλά οργανωμένης επιχείρησης από την πλευρά της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων φονιάδων.
Αλλά για ποια οργάνωση να μιλήσουμε όταν στην Αστυνομία τα αυτοκίνητα είναι είδος προς εξαφάνιση, αφού δεν υπάρχουν κονδύλια για την επισκευή τους και εφαρμόζεται πλαφόν στα καύσιμα;
Τα στελέχη της Αστυνομίας πάντως, αυτή την ώρα με τα όποια μέσα έχουν στη διάθεση τους έχουν στήσει μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών. Έχουν στήσει μπλόκα σε όλη την περιοχή, ενώ μεταφέρθηκαν και δυνάμεις από την Αττική.
defencene

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com