Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Διαβιβάσεις.



Στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό το όπλο των Διαβιβάσεων χαίρει εκτίμησης από όλους όσοι ασχολούνται με το θέμα στρατός γιατί είναι η ραχοκοκαλιά της Εθνικής Φρουράς.

Αποστολή των Διαβιβάσεων είναι η οργάνωση και εξασφάλιση των επικοινωνιών του στρατεύματος, η διεξαγωγή του Ηλεκτρονικού Πολέμου και η επιτήρηση του πεδίου μάχης.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ
Ο ΕΡΜΗΣ ήταν ένας από τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου. Γιος των θεών Δία και της κόρης του Άτλαντα, Μαίας. Είχε ορισθεί από τον πατέρα του, κήρυκας, αγγελιοφόρος και εκτελεστής των εντολών του.

Ήταν ο θεός των επικοινωνιών και για την ιδιότητά του αυτή επελέγη στο έμβλημα των Διαβιβάσεων όπου πλαισιώνεται από δάφνινο στεφάνι σε μπλε φόντο που αποτελεί και το χρώμα του όπλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com