Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Τσίπρας: Ο Μουζάλας είναι πολύ καλός, αλλά ο Καμμένος τέλειος ...


«Χωρίς τον κ. Μουζάλα δεν θα είχαμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τόσο θετική απόκριση στην Ευρώπη και χωρίς τον κ. Καμμένο δεν θα είχαμε φτάσει σε τόσο τέλειο επίπεδο στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης», είπε ο πρωθυπουργός.
Ειδική αναφορά στον Γιάννη Μουζάλα και στον Πάνο Καμμένο έκανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, έπειτα από την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής το απόγευμα της Παρασκευής, στις Βρυξέλλες.

Αφού χαρακτήρισε «νίκη» των ευρωπαϊκών δυνάμεων το σχέδιο μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους κ.κ. Μουζάλα και Καμμένο και εξήρε τη συνεισφορά τους για την επίλυση της προσφυγικής κρίσης «σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια».

«Χωρίς τον κ. Μουζάλα δεν θα είχαμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τόσο θετική απόκριση στην Ευρώπη και χωρίς τον δεύτερο δεν θα είχαμε φτάσει σε τόσο τέλειο επίπεδο στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν τα καλά τους και τις δυσκολίες τους. Θα βρεθεί η χρυσή τομή, όταν συναντηθώ με τον Πάνο Καμμένο όταν επιστρέψει από τις ΗΠΑ», τόνισε επίσης ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com