Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΑΚΗ-ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ...


Κατά πλειοψηφία απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής την άρση ασυλίας για Γιώργο Σταθάκη και Παύλο Πολάκη. 
Συγκεκριμένα, κατά της άρσης ασυλίας του υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο οποίος σύμφωνα με το εισαγγελικό αίτημα ελεγχόταν για μη ορθή διαχείριση ενός ειδικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου Κρήτης την περίοδο που ήταν καθηγητής, ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι.
Υπέρ της άρσης τάχθηκαν Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Χρυσή Αυγή.Το ΚΚΕ εξέφρασε επιφυλάξεις. Από την ψηφοφορία απουσίαζε η Ένωση Κεντρώων.
Από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνας δήλωσαν «παρών» και στις δύο περιπτώσεις.  Κατά της άρσης ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. και ΚΚΕ.
Υπέρ της άρσης τάχθηκαν Δημοκρατική Συμπαράταξη, Χρυσή Αυγή και Ποτάμι. «Παρών» δήλωσε η Ένωση Κεντρώων.
Η υπόθεση του κ. Πολάκη αφορούσε την περίοδο που ήταν δήμαρχος Σφακίων, και ελεγχόταν γιατί έδωσε άδεια σε τουριστικό πλοιάριο, που δεν ήταν εγκεκριμένο από το νηολόγιο να παραλάβει τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com