Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !...


Προφυλακίστηκαν μετά τις μαραθώνιες απολογιες τους δυο απο τους έξι κατηγορουμένους στην υπόθεση της εναέριας παράνομης διακίνησης. μεταναστών στο Μεσολόγγι. Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τον 43χρονο Ιρακινό και τον 57χρονο πιλότο που φέρονται ως εγκέφαλοι του κυκλώματος. Εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ , απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα επιβλήθηκε στον 69χρονο πρώην δήμαρχο μεσολογγιου και υπεύθυνο της αερολέσχης Μεσολογγίου
ενώ οι ίδιοι περιοιριστικοί όροι καθώς και εγγύηση 10.000 ευρώ επιβληθηκαν στον 2ο πιλότο που ειναι επίσης κατηγοορύμενος. Επίσης ελέυθεροι αφέθηκαν ο Ιρακινός οδηγος καθώς και ο ιδιοκτήτης ψητοπωλειου με απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα ενώ στον πρώτο επιβλήθηκε και εγγύηση 5.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες , όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com