Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ειδική έρευνα από δικαστικό για τα πόθεν έσχες του Σταθάκη ...


Ειδική έρευνα από δικαστή και εισαγγελέα που μετέχουν στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής θα διεξαχθεί για τις προβληματικές δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του κ. Γιώργου Σταθάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο στάδιο της έρευνας ολοκληρώθηκε μετά από μεγάλη καθυστέρηση καθώς οι ορκωτοί λογιστές διαβίβασαν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το πολυσέλιδο πόρισμά τους. Υπενθυμίζεται, ότι ο υπουργός Οικονομίας είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ποσά σε τραπεζικές καταθέσεις ύψους 1.800.000 ευρώ και συμμετοχή σε 36 ακίνητα.

Σήμερα τα μέλη της επιτροπής «πόθεν έσχες» της Βουλής έλαβαν το πόρισμα προκειμένου να το μελετήσουν και να αποφασίσουν στην επόμενη συνεδρίαση εάν συντρέχουν λόγοι για την παραπομπή του κ. Σταθάκη στην δικαιοσύνη ή αν ο ίδιος φρόντισε να δικαιολογήσει επαρκώς τις αστοχίες και άρα να μπει στο αρχείο η υπόθεσή του.

Ωστόσο, λόγω της πολυπλοκότητας της υπόθεσης και των εξειδικευμένων γνώσεων που απαιτεί η ορθή ανάγνωση των στοιχείων και κυρίως των απαντήσεων του κ. Σταθάκη που φαίνεται να έχουν συνταχθεί από δικηγόρους αποφασίστηκε να αναλάβουν δικαστής και εισαγγελέας (μέλη της επιτροπής) ειδική έρευνα για το φάκελο του υπουργού και να γνωμοδοτήσουν επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com