Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ:Στρατιώτης βρήκε πορτοφόλι με αξιόλογο ποσό και το παρέδωσε στον κάτοχό του...


Παράδειγμα προς μίμηση στρατιωτης του στρατοπέδου της Θήβας, αφού κατά την έξοδό του στην πόλη της Θήβας βρήκε πορτοφόλι με αξιόλογο ποσό και το παρέδωσε στον κάτοχό του.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του esterea, ο στρατιώτης ενώ είχε έξοδο από το στρατόπεδο στην πόλη της Θήβας, βρήκε πορτοφόλι με χρηματικό ποσό περίπου 1.500€ το οποίο ανήκε σε ιατρό της Θήβας.
Χωρίς δεύτερη σκέψη ήρθε σε επικοινωνία με τον ιατρό και του παρέδωσε το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό.
Μπράβο στον στρατιώτη του πυροβολικού της Θήβας, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν δεν μπήκε στον πειρασμό να κρατήσει το πορτοφόλι με το σημαντικό χρηματικό ποσό, ειδικά για έναν φαντάρο.
e-sterea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com