Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ--Οι Αερομεταφέρομενοι Κοκκινομπερέδες της «71ης Α/Μ Ταξιαρχίας εν δράσει!!!


Οι Κοκκινομπερέδες της «71 Α/Μ ΤΑΞ»: Το μοναδικό μας Συγκρότημα που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή και να εκτελέσει συνδυασμένες επιχειρήσεις με τακτικό επιχειρησιακό σχεδιασμό ταυτόχρονων επεισοδίων στο  πεδίο της Μάχης όπου απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να  είναι σε εξέλιξη !
???????????????????????????????
Ίσως να είναι η Μοναδική Στρατιωτική Δύναμη της Ελλάδος  που έχουμε ,  οι Κοκκινομπερέδες  της 71 Α/Μ ΤΑΞ  που να μπορούν να σταθούν δίπλα στα καλύτερα  αερομεταφερόμενα στρατεύματα του Κόσμου και να αντιμετωπίσουν τα πάντα που μπορούν να εμφανιστούν και δεν θα  είναι προβλέψιμα !
???????????????????????????????
Το πεδίο της Μάχης  αλλάζει συνεχώς και οι Κοκκινομπερέδες εκπαιδεύονται καθημερινά … είναι δε το μακρύ χέρι του ΓΕΣ που μπορεί να φτάσει τάχιστα παντού  και να σκορπίσουν το θάνατο!
7-10
Είναι δε τρομακτική η ισχύς του πυρός που διαθέτει και ίσως ο σχεδιασμός της Συγκροτήσεως του πρέπει να αποτελέσει τουλάχιστον για το Εσωτερικό της Χώρας  μας ορόσημο!
9-8
Από 15 έως 18 Φεβρουαρίου 2016 οι Μονάδες και Ανεξάρτητες Υπομονάδες της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (), διεξήγαγαν τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης.
4-12
???????????????????????????????
Η εκπαιδευτική δραστηριότητα περιέλαβε, μεταξύ των άλλων, την εκτέλεση επιχειρήσεων Αεροκίνησης με ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, TAMΣ Αεροκίνητου Λόχου με πραγματικά πυρά και αντιμετώπιση τακτικών επεισοδίων, Βολές Φορητού Οπλισμού, Αντιαρματικών Όπλων και Πυροβολικού.
71am_01
 



















veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com