Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ";;;Ο Καμμένος διόρισε άνθρωπο του Ιδρύματος Καραμανλή στο ΔΣ/Πολεμικού Μουσείου !...

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας: «Όσοι αποστρατεύθηκαν με αίτησή τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συμμετάσχουν στο ΔΣ/Πολεμικού Μουσείου», σύμφωνα με το ΦΕΚ 943 της 28 Δεκεμβρίου 2015, τ. ΥΟΔΔ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: Ω9Ο76-Ι0Ω), διορίστηκαν τα μέλη του ΔΣ/Πολεμικού Μουσείου με... απόστρατους αξιωματικούς, καθώς και δύο (2) επιπλέον μέλη, εκ των οποίων το ένα (1) είναι άνθρωπος του Ιδρύματος Καραμανλή!.

Ως άλλη μία... κίνηση προσέγγισης της κυβέρνησης με το «καραμανλικό στρατόπεδο» της Νέας Δημοκρατίας είδαν αρκετοί την παραπάνω απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου. Ο λόγος για τον διορισμό του υπευθύνου του Ιστορικού Αρχείου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του μουσείου, με θητεία τρία χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια εποχή που φουντώνουν τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων μεταξύ συνεργατών του κ. Τσίπρα και του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και μία εβδομάδα σχεδόν μετά τις δηλώσεις του κ. Καμμένου περί τακτικής επικοινωνίας του με τον κ. Καραμανλή. «Μιλάω με τον Κώστα Καραμανλή, τον συμβουλεύομαι αρκετές φορές και τον ενημερώνω για τα εθνικά θέματα και για τα θέματα άμυνας», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.



 
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ SECRET 02/01/2016 – Σ.Λ.)





http://staratalogia.blogspot.gr/2016/01/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com