Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Έχουμε επιτέλους την απάντηση: Να γιατί οι γυναίκες τα φτιάχνουν με παντρεμένους άνδρες!...




Η απάντηση δόθηκε από την διαρροή προσωπικών στοιχείων της ιστοσελίδας Ashley Madison, site γνωριμιών για… παντρεμένους! Γιατί λοιπόν η βέρα στο δεξί κάνει έναν άντρα πιο γοητευτικό; Και για να εξηγούμαστε: απλά σας το αναλύουμε, δε λέμε ότι είναι σωστό, έτσι;
Η ΕΞΗΓΗΣΗ
Έχουν όλο το πακέτο: Στατιστικά οι παντρεμένοι άνδρες είναι πιθανότερο να είναι περισσότερο μορφωμένοι, να εργάζονται, να έχουν ένα σταθερό εισόδημα και να είναι υπεύθυνοι. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πώς οι παντρεμένοι άντρες είναι πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι, πιο σοβαροί, πιο ενήλικοι. pantremenooΔεν τους παίζουν στα δάχτυλα: Ένας παντρεμένος άντρας, δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ερωμένη του, πράγμα που είναι καλό γιατί κάποιες γυναίκες τις ελκύουν οι άντρες για τους οποίους δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρες!!

Οι παντρεμένοι άντρες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση: Όταν ένας παντρεμένος άντρας φλερτάρει με μια ελεύθερη γυναίκα, της στέλνει μηνύματα στο κινητό, ή κοιμάται μαζί της, παίρνει ταυτόχρονα ένα μεγάλο ρίσκο και αυτό αρέσει στις γυναίκες, γιατί το μεταφράζουν ως “ενώ έχει πολλά να χάσει, δεν φοβάται να ρισκάρει για να είναι μαζί μου”.untitledΔίνουν την αίσθηση της περιπέτειας: Το διακύβευμα της υπόθεσης είναι απίστευτα υψηλό. Θα μπορούσε να καταστρέψει έναν γάμο, ίσως ακόμη και μια οικογένεια, με ένα τηλεφώνημα στη σύζυγό του. Οι γυναίκες όμως επειδή είναι επιρρεπείς στο δράμα, αρέσκονται σε αυτές τις καταστάσεις. Απολαμβάνουν επίσης την αίσθηση του μυστηρίου που έχει η όλη υπόθεση.
Οι γυναίκες κουράζονται μετά από αποτυχημένες σχέσεις: Όσο μια γυναίκα μεγαλώνει, τόσο κουράζεται όλο και περισσότερο από τις αποτυχημένες σχέσεις με συνομηλίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com