Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

"ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ": Αυτά είναι τα δυό ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ που φαίνεται να ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ...


Στη δημοπράτηση μόλις 4 τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας προχωρεί η κυβέρνηση, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται… κακός χαμός μεταξύ των καναλιών που εκπέμπουν σήμερα.

Σύμφωνα με το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “Αξίας”, το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζεται στην εκχώρηση τεσσάρων αδειών, για να μπορούν τα κανάλια να εκπέμπουν πανελλαδικά, και ήδη το προβάδισμα φαίνεται να το έχουν ο ΑΝΤ1, το Star και ο Alpha.

Πρακτικά, η επιβεβαίωση της παραπάνω είδησης θα συνεπάγεται ότι κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς πανελλαδική άδεια το Mega και ο ΣΚΑΪ, από τη στιγμή που τα δυο μεγάλα κανάλια θα μονομαχήσουν
για μια άδεια, ενώ εκτός νυμφώνος κινδυνεύει να μείνει και το “Ε”.

Το ενδεχόμενο να βρεθεί χωρίς άδεια πανελλαδικής εμβέλειας το Mega θα έχει αυτονόητες πολιτικές παρενέργειες, καθώς το κανάλι των εκδοτών κυριάρχησε στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης τα τελευταία 25 χρόνια.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς είναι αποφασισμένοι να βάλουν σε τάξη το τηλεοπτικό πεδίο, αναγνωρίζοντας ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα μπορούσε να κερδίσει πόντους από μια τέτοια εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com