Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Η ΡΟΔΙΑΚΗ» ...




Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας.
ΈΤΟΣ ΊΔΡΥΣΗΣ 2001
Αριθμός Μητρώου: 6880
Email: eplskmaked @ yahoo . gr
Ιστοχώρος: eplskmaked.blogspot.gr
Fax : 2392026646
Αρ. πρωτ.: 04/2016 Θεσσαλονίκη 04-01-2016
ΠΡΟΣ: Εφημερίδα “Η ΡΟΔΙΑΚΗ”
ΚΟΙΝ: Μέλη Ένωσης
ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Η ΡΟΔΙΑΚΗ».
Σε απάντηση του άρθρου – δημοσίευσης σας με τίτλο: Στη βουλή το θέμα της υποστελέχωσης του λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου” , το οποίο δημοσιεύσατε στις 17-12-2015, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα νούμερα τα οποία αναγράφετε για την Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα. Την δεδομένη χρονική στιγμή, υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης (συνυπολογιζομένων των: Α' Λ/Τ Ν. Μηχανιώνας, Β' Λ/Τ Ν. Μουδανιών, Γ' Λ/Τ Σκάλας Κατερίνης, Δ' Λ/Τ Πλαταμώνα, Λ/Φ Καλαμαριάς, Ε/Β Θεσ/νίκης και Πλωτών Περιπολικών Σκαφών) 289 συνάδελφοι και όχι 350 όπως λανθασμένα αναγράφετε. Επίσης, οι οργανικές θέσεις όλων των προαναφερομένων, είναι 271 ε τριπλά πληρώματα σκαφών) και όχι 160 όπως λανθασμένα και πάλι αναγράφετε. Επισημαίνουμε ότι στους υπηρετούντες συναδέλφους, συγκαταλέγονται αποσπασμένοι και υπηρετούντες σε κατάσταση γραφείου, των οποίων οι οργανικές θέσεις είναι επιπλέον των οριζόμενων. Το συμπέρασμα που βγαίνει μετά την παράθεση των αληθινών αριθμών, είναι ότι, ΔΕΝ είναι υπερστελεχωμένο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Επιπροσθέτως, σας αναφέρουμε ότι το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ δεν έχει ως μοναδική του αρμοδιότητα το μεταναστευτικό – προσφυγικό, αλλά μία τεράστια γκάμα Αστυνομικών αρμοδιοτήτων. Ρωτούμε εσάς, ως αξιόπιστη εφημερίδα, εάν οι 289 υπηρετούντες στους τρείς Νομούς της Ελλάδος (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας) είναι αρκετοί για να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες και ν' αστυνομέυουν επαρκώς την τεράστια περιοχή αρμοδιότητας – ευθύνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Επισημαίνουμε ότι, μιλάμε για μια περιοχή όπου υπάρχει το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι των Βαλκανίων και 2ο της Ελλάδος, εδρεύει και δραστηριοποιείται ο μεγαλύτερος αλιευτικός στόλος παράκτιας και μέσης αλιείας καθώς και την τουριστική περίοδο, επισκέπτονται τους 3 αυτούς νομούς οι περισσότεροι τουρίστες από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδος.
Θα σας παρακαλούσαμε πολύ για τον καλύτερο και πληρέστερο έλεγχο των παρεχόμενων πληροφοριών προς εσάς πριν τις δημοσιεύσετε και ευελπιστούμε στην διόρθωση των σφαλμάτων σας.
Οι παρέχοντες τις ανακριβείς και αναληθείς πληροφορίες, θα έπρεπε: α) να ντρέπονται για την σπορά ψευδών πληροφοριών, β) να ντρέπονται για την πρόκληση έριδων και διχόνοιας ανάμεσα σε συναδέλφους και γ) ν'ασχολούνται με τα του οίκου τους και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com