Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

"Βόμβα"… (5) έτοιμοι να πάρουν το "καπελάκι" τους!…


«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στους κόλπους της δικαιοσύνης με αιχμή την πολυσυζητημένη τροπολογία με την οποία νομιμοποιούνται όλες οι λίστες.
Οι ηχηρές παραιτήσεις πέντε από τα συνολικά εννέα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης για το θέμα αλλά και η παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου ο οποίος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση- απάντηση συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες , στον απόηχο της ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος στην οποία οι εισαγγελείς αμφισβητούν τη συνταγματικότητα της διάταξης, κάνουν λόγο για «εργαλειακή χρησιμοποίηση» της Δικαιοσύνης, αλλά και ασυμβατότητα με βασικές δικαιοκρατικές παραμέτρους ως προς τα υπερασπιστικά δικαιώματα κατηγορουμένων παραιτήθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Πάρις Αδάμης, ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Γιώργος Νούλης, ο ταμίας κ. Γιάννης Παναγόπουλος και τα μέλη κυρία Μίνα Σωτηροπούλου και κ. Αντώνης Παπαματθαίου.
Αρμόδιες πηγές έλεγαν πως η επίμαχη ανακοίνωση εκδόθηκε ερήμην τους ενώ θεωρούν ότι η επίσημη θέση της ¨Ενωσης – όπως εκφράστηκε μέσα από την ανακοίνωση της- μπορεί να δώσει επιχειρήματα σε εμπλεκόμενους στις λίστες για να αντικρούσουν ενδεχόμενες κατηγορίες.
Η ανακοίνωση της Ένωσης , πάντως, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο ο οποίος σε δήλωση του υπογράμμισε: «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως υπάρχει  Έλληνας Εισαγγελέας, που θα προτιμούσε να μειώνονται δραστικά μισθοί και συντάξεις και ο ελληνικός λαός να πληρώνει αβάσταχτους φόρους, αντί να πληρώνουν τους φόρους τους οι φοροφυγάδες και τις νόμιμες υποχρεώσεις τους οι διαπλεκόμενοι και οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος.
Επίσης, αναρωτιέμαι αν η ανακοίνωση, που υπογράφουν οι κκ Τζαβέλας και Ζημιανίτης, αναφέρεται σε συγκεκριμένη υπόθεση και ποια είναι αυτή.
Προς το παρόν… αυτά.»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.makeleio.gr/?p=515670

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com