Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Κεγκέρογλου: «Είσαι κυβερνητικός γλύφτης» - Φάμελλος: «Θα σου δείξω όταν βγούμε έξω» !!!


Μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου σημειώθηκε την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης εκπρόθεσμης τροπολογίας για την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν και μάλιστα, κάποια στιγμή ο κ. Κεγκέρογλου φέρεται να  ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού για να καταγγείλει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι τον πλησίασε και τον απείλησε ότι «μόλις βγούμε θα μου δείξει».

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κ. Κεγκέρογλου, αντιδρώντας στις αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ που υπεραμυνόταν της τροπολογίας, τον αποκάλεσε «κυβερνητικό γλύφτη», με τον κ. Φαμέλο να αντιδρά έντονα, κάνοντας λόγο για απαράδεκτες προσωπικές προσβολές.

Λίγο αργότερα ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού, καταγγέλλοντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ότι τον απείλησε.

«Με απείλησε ο κ. Φάμελος, τραμπουκίζοντας και δείχνοντας τον πραγματικό του εαυτό, λέγοντας μου ότι θα σου δείξω εγώ όταν βγούμε έξω. Απειλές στην αίθουσα αυτή από βουλευτές που σέβονται την ελεύθερη έκφραση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές», είπε ο κ. Κεγκερόγλου.

Ο προεδρεύων του Σώματος Δημήτρης Κρεμαστινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ζητώντας να ανακαλέσουν και οι δύο βουλευτές τούς χαρακτηρισμούς και να διαγραφούν από τα πρακτικά οι επίμαχες φράσεις.

Ωστόσο, ο κ. Κεγκέρογλου συνέχισε αποκαλώντας τον κ. Φάμελο «κυβερνητικό υποτελή βουλευτή» και υποστηρίζοντας ότι είναι πολιτικός χαρακτηρισμός.

«Με προσβλητικό τρόπο την ώρα της τοποθέτησής μου με αποκάλεσε γλύφτη και τον πλησίασα για να ζητήσω εξηγήσεις. Του είπα θα βγούμε έξω να μου εξηγήσει», είπε ο κ. Φάμελλος δηλώνοντας ότι θα προσφύγει εναντίον του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

«Με είπε θρασύδειλο. Μου μίλησε με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο. Με είπε γλύφτη. Του είπα όταν βγούμε έξω να μου εξηγήσει τι σημαίνει γλύφτης. Αυτό είπα. Δεν έχω κανέναν άλλο προσωπικό λόγο με τον κ. Κεγκέρογλου», τόνισε.

Στο σημείο αυτό ο κ. Κρεμαστινός έληξε το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com