Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ--Οι Ελληνες της κρίσης σε απόγνωση … εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου !...




Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις λέει ο σοφός λαός και στην προκειμένη περίπτωση για μια ακόμη φορά τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε αυτές τις εικόνες ….

Σκοτωμός για μια σακούλα κυρίως από ηλικιωμένους αλλά και παιδιά, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια τους…
Τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα ανθρώπων που περιμένουν, στριμώχνονται, σπρώχνονται και υπομένουν, προκειμένου να προλάβουν δωρεάν προϊόντα από τους παραγωγούς λαϊκούς αγορών, κόβουν την ανάσα.
Ο φωτογραφικός φακός τα αποτύπωσε στον Κολωνό, όπου παραγωγοί λαϊκών αγορών διέθεσαν δωρεάν τα προϊόντα τους και κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω του Reuters.
Περίπου 50 τόνοι τρόφιμα, λαχανικά και φρούτα, δόθηκαν δωρεάν στον κόσμο.
Αυτές οι εικόνες είναι ντροπή για την χώρα μας … αυτές τις εικόνες πρέπει να δουν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι και να προβληματιστούν …

 Πως μας κατάντησαν …. και θέλουν  κι΄άλλο … πόσο ακόμα;

 Ηλικιωμένοι επαιτούν για μια σακούλα τρόφιμα...

Εικόνες ΣΟΚ στην Ελλάδα του αριστερού Μνημονίου: Ηλικιωμένοι επαιτούν για μια σακούλα τρόφιμα

Η πλήρης εξαθλίωση ενός έθνους από την χρόνια μνημονιακή πολιτική αποτυπώνεται σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και σε όλη την επικράτεια.
Εκατοντάδες άρθρα δημοσιεύονται καθημερινά στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο από "ειδήμονες" και πολιτικάντηδες προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από το εθνοκτόνο Μνημόνιο. Η μόνη λύση για αυτούς είναι η σύγχρονη γκιλοτίνα που έχουν στήσει στις πλατείες όλων των πόλεων και των χωριών της επικράτειας οι σημερινοί δήμιοι της πατρίδας μας, οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους.


Λαθρομετανάστευση, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ληστρική φορολόγηση και κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος αποτυπώνονται πλήρως στον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου "Reuters", όπου μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.


Εικόνες από τον Κολωνό όπου παραγωγοί λαϊκών αγορών αποφάσισαν να μοιράσουν  δωρεάν τα προϊόντα τους, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό, δείχνουν ηλικιωμένους να βρίσκονται στοιβαγμένοι, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον για να προμηθευτούν μια σακούλα με λίγα φρούτα και λαχανικά. Εικόνες που θυμίζουν την πλατεία Βάθης το 2013. Ίδιες εικόνες ίδιες πολιτικές...

Άλλωστε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν είναι τίποτα άλλο από την συνέχεια των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com