Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

ΘΡΑΚΗ:ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ !...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
\...............................................

"Σε συνεδρίαση που έγινε Παρασκευή βράδυ στις 11/12/2015 στα νέα γραφεία του DEB, με την συμμετοχή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και των υποψήφιων ευρωβουλευτών μας, αποφασίσαμε ομόφωνα να αρχίσουμε μια καμπάνια συλλογής υπογραφών ζητώντας τα δικαιώματα μας.
Στα πλαίσια της απόφασης για την συλλογή υπογραφών, στα αιτούμενα δικαιώματα θα περιλαμβάνονται βασικά θέματα όπως οικονομία, ανεργία, πολιτική εκπροσώπηση, μειονοτική εκπαίδευση, άρνηση εθνικής ταυτότητας, μουφτείες, βακούφια και ελευθερία συνεταιρίζεσθαι.
Σε αυτή την καμπάνια που άρχισε στον δρόμο για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων, η ηγεσία του DEB θα επισκεφτεί χωριά. Όσοι επιθυμούν όμως να μετάσχουν στην συλλογή υπογραφών μπορούν να περάσουν από τα κεντρικά ή περιφερειακά γραφεία του DEB και να υπογράψουν.
Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στην δημοκρατία, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην ανθρώπινη και αδερφική συμβίωση και στην ισότητα μεταξύ των πολιτών, να μετάσχουν σε αυτή την καμπάνια υπογραφών.


Στόχος μας είναι να ζούμε σε αυτή την χώρα ως ισότιμοι πολίτες, να αποκτήσουμε όλα τα δικαιώματα που μας έχουν δοθεί με την συνθήκη της Λωζάννης του 1923 και να υπηρετούμε την πατρίδα όπως κάθε Έλληνας πολίτης.
Το κόμμα DEB με την στήριξη του λαού, άρχισε καμπάνια συλλογής υπογραφών, για να δει η μειονότητα ακόμη καλύτερες μέρες.

Εάν λέτε πως δίχως την επίλυση αυτών των θεμάτων δεν μπορεί να υπάρξει σταθερή και ευτυχισμένη ζωή !
Εάν θέλετε τα παιδιά σας να ζήσουν σε ακόμη καλύτερες μέρες !
Εάν λέτε πως εγώ θέλω να ζήσω σε αυτή τη χώρα σαν ισότιμος πολίτης !
Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τα δικαιώματα που δίνουν στην μειονότητα οι νόμοι και οι διεθνείς συνθήκες !
Εάν θέλετε να δηλώσετε πως κι εμείς υπάρχουμε στην χώρα και στην περιοχή αυτή !
Πρέπει να στηρίξετε αυτή την καμπάνια με όλη σας την ΙΣΧΥ !
Να ξέρετε πως
ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ !"
http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=3988

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr