Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ !...


Τα χρειάστηκαν οι Τούρκοι που επέβαιναν στα τα πλοία της ακτοφυλακής καθώς παρακολουθούσαν το ρωσικό πολεμικό πλοίο που περνούσε τον Βόσπορο, όταν στο κατάστρωμα του ρωσικού πολεμικού εμφανίστηκε ξαφνικά ένας Ρώσος αξιωματικός κρατώντας στα χέρια του ένα ισχυρό ρουκετοβόλο σημαδεύοντας τους.
Ροσοσ με ρουκετοβολοΌπως ανέφεραν τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, πάνω στο ρωσικό πολεμικό πλοίο, Caesar Kunikov,μηκους 112,5 μέτρα, την ώρα που διέρχονταν προερχόμενο από την Μαύρη Θάλασσα τον Βόσπορο με κατεύθυνση το Αιγαίο Πέλαγος και στην συνέχεια την ανατολική Μεσόγειο, εμφανίστηκε ξαφνικά ένας Ρώσος αξιωματικός που κρατούσε στα χεριά του ένα ρουκετοβόλο έτοιμος να το πυροδοτήσει στοχεύοντας τους.
Οι Τούρκοι που φωτογράφιζαν το γεγονός δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ σήματα συναγερμού είχαν αμέσως μεταδοθεί στις απέναντι ακτές ότι… πιθανό να δεχτούν επίθεση από το ρωσικό πολεμικό πλοίο!
Το ρωσικό πλοίο συνέχισε την πορεία του και σίγουρα οι Ρώσοι ναυτικοί θα είχαν διασκεδάσει με την τρομάρα που μετέδωσαν στους Τούρκους, που ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει, από τον Ρώσο με το ρουκετοβόλο να σημαδεύει καταπάνω τους.














ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com