Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Αυξάνονται τα… "αυτιά και τα μάτια" της BND !...


Την αύξηση του προσωπικού των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας αποφάσισε ειδική επιτροπή του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίασης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) θα αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού της κατά 225 άτομα, εκ των οποίων τα 125 θα είναι πράκτορες των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών. Η
Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος θα ενισχυθεί κατά 250 στελέχη, εκ των οποίων τα 150 θα ασχοληθούν με την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και τα 43 με τις παρακολουθήσεις.
«Είναι απολύτως απαραίτητο ενόψει του κινδύνου τρομοκρατίας από τους Ισλαμιστές και τους Ακροδεξιούς να ενισχύσουμε τις μυστικές υπηρεσίες μας», δήλωσε στην εφημερίδα αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com