Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ...


Στην πλατεία Συντάγματος έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς χιλιάδες γεωργοί και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο φορολόγησής τους αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.
«Είμαι εδώ να διαμαρτυρηθώ για το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα που θέλουν να εφαρμόσουν, καθώς και για τις καθυστερήσεις στις επιδοτήσεις. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Μας φεύγουν τα παιδιά. Έχω μεγάλη παραγωγή 480 πρόβατα με 500 στρέμματα χωράφια για τα ζωντανά και χρωστάω παντού. Έφερα και τον μικρό Αλέξη (το προβατάκι) να διαμαρτυρηθεί και αυτός. Όχι ενάντια στον μεγάλο γιατί τον ψηφίσαμε, αλλά συμβολικά δείχνει τον μεγάλο στα δόντια των δανειστών», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Τζιώλης κτηνοτρόφος από την Θεσσαλία.





Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους αγροτών, οι οποίοι διαδηλώνουν ενάντια στα καταστροφικά μέτρα της μνημονιακής κυβέρνησης.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την συμπαράσταση του στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων αγροτών, τονίζοντας πως οι αγρότες είναι η ψυχή της Ελλάδος.

Μετά την συνάντηση ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε: "Με αφορμή την σημερινή κινητοποίηση του αγροτικού κόσμου για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι θα συμπαρασταθεί με όλες της τις δυνάμεις στον Αγώνα των αγροτών, οι οποίοι με τον νέο τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα η κυβέρνηση με το νέο μνημόνιο του Σύριζα κυριολεκτικά καταστρέφονται.
Οι αγρότες είναι η ψυχή της Ελλάδος. Όποιος καταστρέφει τους αγρότες, καταστρέφει την Ελλάδα!"










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com