Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ακρωτηριασμός Επαγγελματία Οπλίτη(ΕΠΟΠ) μετά από ατύχημα ...


Το δάκτυλο του χεριού του έκοψε Επαγγελματίας Οπλίτης στη Σαμοθράκη, σε ατύχημα που σημειώθηκε τη στιγμή που αποβιβαζόταν από υπηρεσιακό όχημα.  
Σύμφωνα με το xanthinea, κατά την αποβίβαση του στρατιωτικού από υπηρεσιακό όχημα ΣΤΑΓΙΕΡ, «πιάστηκε» η βέρα που φορούσε με αποτέλεσμα κατά την πτώση του να ακρωτηριαστεί το δάχτυλό του!
"Οι ενέργειες στη συνέχεια ήταν άμεσες και ειδοποιήθηκε το πλοίο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη (υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο εκείνη την ώρα) να καθυστερήσει τον απόπλου του, για να μεταφέρει τον άτυχο ΕΠ.ΟΠ. προκειμένου να γίνει προσπάθεια επανασυγκόλλησης του δακτύλου" αναφέρει η Ένωση Στρατιωτικών, προσθέτοντας ωστόσο πως "όταν όμως έφτασαν στο πλοίο ο τραυματίας, η σύζυγος του και κάποιοι συνοδοί (έχοντας και το κομμένο μέλος ), σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι της ναυτιλιακής εταιρίας αρνήθηκαν να τους επιβιβάσουν, ζητώντας τους να εκδώσουν εισιτήριο και στη συνέχεια να γίνει η επιβίβαση και η αναχώρηση του πλοίου για Αλεξανδρούπολη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com