Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Αδυνατούν να βρουν ημερομηνία εκλογών στη Ν.Δ. !...

Δεν μπορούν να συνεννοηθούν!!!
Εφιαλτικό φαντάζει στη Συγγρού το ενδεχόμενο αδυναμίας διεξαγωγής των εκλογών και στις 13 Δεκεμβρίου για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ.
Κάθε ώρα που περνά το εφιαλτικό σενάριο έρχεται πιο κοντά στην πραγματικότητα με απρόβλεπτες συνέπειες για την φιλελεύθερη παράταξη.
Εδώ και ώρες είναι σε εξέλιξη άλλη μια συνεδρίαση της ΚΕΦΕ προκειμένου να καταλήξει στην εταιρεία που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της τεχνικής υποστήριξης των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ.
Εάν απόψε ή το αργότερο την Τρίτη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών δεν βρεθεί λύση, δεν επέλθει συμφωνία με την εταιρεία και δεν εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, θεωρείται σχεδόν απίθανο να γίνουν οι εκλογές σε δυο εβδομάδες.
Εάν αυτό συμβεί, τότε οι εκλογές θα μετατεθούν για μετά τις εορτές και σε μια τέτοια περίπτωση ουδείς μπορεί να εγγυηθεί τι θα γίνει και ποιες εξελίξεις θα υπάρξουν.
Μπροστά στο αδιέξοδο που γίνεται όλο και περισσότερο ορατό έχουν αρχίσει να γίνονται σκέψεις για εκλογές με… χειροκίνητο και χειρόγραφο τρόπο που παραπέμπει σε άλλες εποχές και όχι σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα. Επίσης όλο και περισσότεροι βουλευτές έχουν αρχίσει να προτείνουν ως λύσει την άμεση διεξαγωγή συνεδρίου.
Την ίδια ώρα η ένταση στο εσωκομματικό πεδίο παραμένει σε υψηλά επίπεδα.
Μιάμιση ώρα πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο εκπρόσωπος του Β. Μεϊμαρακη Θ. Αμπατζόγλου, έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που απέστειλε στον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο θέτοντας δυο ζητήματα.
Πρώτον, ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της ΝΔ κατά της έκπτωτης εταιρείας INFOSOLUTIONS και
Δεύτερον, σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του γραμματέα του κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού.
Η πλευρά Μεϊμαράκη ζητά έγγραφη απάντηση ενόψει της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ.
Πριν από λίγο, ο γραμματέας του κόμματος Α. Παπαμιμίκος απάντησε με δική του επιστολή στον εκπρόσωπο του Β. Μεϊμαράκη, όπου αναφέρει πως η επιστολή που έλαβε ήταν χωρίς ημερομηνία και υπογραφή και δόθηκε στη δημοσιότητα πριν την λάβει ο ίδιος.
Για το πρώτο ζήτημα, ο γραμματέας της ΝΔ απαντά ότι αρμόδιος είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος έχει δώσει σχετικές εντολές στη νομική υπηρεσία του κόμματος – και για το δεύτερο θέμα, ότι ο κ. Πλακιωτάκης έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr