Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ποιοί Οριστικά παραπέμπονται σε δίκη 35 άτομα για τα "δάνεια" του ΤΤ ...


Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απέρριψε τις προσφυγές 8 εκ των 35 κατηγορουμένων στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, παραπέμποντάς τους οριστικά σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσέφυγαν οι κατηγορούμενοι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Αγγελος Φιλλιπίδης, Βίκτωρ Ρέστης καθώς και πέντε υπάλληλοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οι οποίοι ζητούσαν την αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονταν οριστικά στο εδώλιο.

Ωστόσο, ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις προσφυγές τους κρίνοντας πως δεν συντρέχει λόγος άσκησης αναίρεσης.


Κατόπιν αυτών σε δίκη για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου παραπέμπονται 35 άτομα μεταξύ των οποίων οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Περικλής Λίβας, Δημήτρης Μπακατσέλος, Βίκτωρας Ρέστης, ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης αλλά και η πρώην επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου.


Οι 35 αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απιστίας και απάτης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αναφορικά με την χορήγηση επισφαλών δανείων.


Το Δικαστικό Συμβούλιο με το βούλευμα αποδίδει στους 35 σειρά κακουργηματικών πράξεων, ορισμένα από τα οποία τιμωρούνται με ποινή ως ισόβιας κάθειρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com