Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

EKTAKTH EΙΔΗΣΗ!! "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΑΣΔΕΝ»ΑΡΧΗ...


Παραίτηση βόμβα στο Στρατό Ξηράς. Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Μενέλαος Μεϊμάρης υπέβαλλε αίτηση αποστρατείας για ιδιωτικούς – προσωπικούς λόγους, η οποία και αμέσως  έγινε αποδεκτή απο το ΓΕΣ!!
meimaris_kali
Ο Αντσιτράτηγος   Πυροβολητής  Μεϊμάρης  ήταν από τα  φαβορί για τις  επόμενες Κρίσεις όποτε και αν γίνουν . Δεν γνωρίζουμε αν έχει σχέση με τις έρευνες των Εξοπλιστικών που είναι σε εξέλιξη
Ο κ.Μεϊμάρης ήταν από τους αξιωματικούς που είχαν αρνητικές εισηγήσεις για πολλά από τα άχρηστα οπλικά συστήματα που “φορτώθηκαν” οι Ένοπλες Δυνάμεις την εποχή του “εξοπλιστικού “πάρτι” της δεκαετίας του 90. Είχε πει όχι στα περίφημα πυροβόλα ZUZANA αλλά και στα ραντάρ “αντιπυροβολικού” TPQ 37 τα οποία ποτέ δεν δούλεψαν!
Ερωτηματικά σίγουρα υπάρχουν  και κανείς δεν πιστεύει στους παροικούντες στου διαδρόμους και τα στα Υπόγεια του Πενταγώνου… τα περί προσωπικών και ιδιωτικών λόγων  !

Το ΚΥΣΕΑ που ήδη είναι σε εξέλιξη θα πρέπει να ασχοληθεί και με το μεγάλο αυτό κενό και μάλιστα τάχιστα …Η Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων δεν πρέπει να μείνει ακέφαλη τι επόμενες ώρες !
Πιθανότερος αντικαταστάτης του Αντιστράτηγου Μενέλαου Μεϊμάρη στην θέση του ΑΣΔΕΝάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com