Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Δείτε ποιοι κινδυνεύουν λιγότερο να πάθουν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο!...


Μεγάλη προσοχή!

Οι καρδιολόγοι ανέλυσαν στοιχεία από 137.000 άτομα.
Σύμφωνα με μια νέα μελέτη της Ιατρικής Σχολής του "Mount Sinai" στη Νέα Υόρκη, κινδυνεύουν λιγότερο να πάθουν ένα καρδιακό νόσημα, ή ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, εκείνοι που θέτουν στόχους και έχουν ένα σκοπό στη ζωή τους.
Ο λόγος σύμφωνα με τους ερευνητές είναι, ότι το να νιώθεις ότι έχεις ένα σκοπό να επιτελέσεις δίνει άλλο νήμα στη ζωή σου, την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και θεωρείς ότι έχεις κάτι για το οποίο αξίζει να ζεις.
Οι καρδιολόγοι ανέλυσαν στοιχεία από 137.000 άτομα και τα οποία ανακοίνωσε σε πρόσφατο καρδιολογικό συνέδριο. Όσα άτομα ήταν θετικά προς τη ζωή έδειξε ότι κινδυνεύουν κατά μέσο όρο 19% λιγότερο από ένα έμφραγμα ή ένα εγκεφαλικό ενώ έχουν κατά 23% μικρότερο κίνδυνο να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία.
Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν ένα λόγο για να ζουν. Κάτι που πάντα ήθελαν να κάνουν και δεν έκαναν, ή να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους ή ακόμα και να βρουν μια απασχόληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr