Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ποια είναι τα “ασημικά” της οικογένειας που θα μπουν στο Πόθεν Έσχες!...


Τα πόδια στην πλάτη και τρέξτε να τα δηλώσετε…
Το λέει και ο γνωστός παρουσιαστής:» σηκωθείτε από καναπέδες, κρεβάτια κλπ και τρέξτε…». Μόνο που στην περίπτωση του οικονομικού επιτελείου, θα πρέπει να σηκωθούμε από τους καναπέδες του σπιτιού μας, για να «κρύψουμε» όπου μπορούμε τα «ασημικά» της οικογένειας μας για να μην τα βρει η εφορία!!!
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπ. Δικαιοσύνης και έχει αποσταλεί στους δανειστές για έγκριση μπαίνει τέλος στο άβατο για τις θυρίδες, αλλά και για τα φυλασσόμενα … εκτός τραπεζών σε σπίτια και λοιπές κρυψώνες.
Θα πρέπει να δηλώνονται στο πόθεν έσχες χρήματα, αντικείμενα αξίας, τα περιεχόμενα των θυρίδων σε τράπεζες και ιδρύματα εσωτερικού και εξωτερικού αλλά και τα εκτός πιστωτικών ή άλλων ιδρυμάτων φυλασσόμενα μετρητά, τιμαλφή και πολύτιμα είδη, πολύτιμα μέταλλα ή πολύτιμοι λίθοι.
Τα μετρητά που βρίσκονται στο σπίτι θα πρέπει να δηλώνονται αν ξεπερνούν τα 15. 000 ευρώ και τα τιμαλφή – κοσμήματα και αντίκες της γιαγιάς  αν ξεπερνούν τα 30.000, ανά οικογένεια.
Το πιο σημαντικό είναι να μη  ξεχάσουμε ποτέ πως «κάθε θυρίδα θησαυροφυλακίου αποτελεί προσωπικό χώρο του μισθωτή της και είναι απαραβίαστη, τόσο από την τράπεζα όσο και από κάθε τρίτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com