Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ:""Στην επόμενη ομιλία σου θα χρειαστείς την ομάδα Δέλτα" !!!


Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Πρωταγωνιστής ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο οποίος σχολίασε με επιθετικό ύφος την αναφορά της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή στην υπόθεση με το «ξεχασμένο» ένα εκατ. ευρώ του Γιώργου Σταθάκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο εν λόγω θέμα, τονίζοντας: «Τη στιγμή που υπουργοί ξεχνούν -άραγε είναι απλά ξεχασιάρηδες; Να δηλώσουν εκατομμύρια και μετοχές και προκαλούν το κοινό αίσθημα, ο πρωθυπουργός δεν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να μιλήσει για το θέμα και να ψελλίσει κάτι για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν κατέβηκε από το βήμα, ο κ. Μηταφίδης της είπε: «Στην επόμενη ομιλία σου θα χρειαστείς την ομάδα Δέλτα».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η βουλευτής της ΝΔ του ζήτησε το λόγο, ρωτώντας αν την απειλεί, αλλά εκείνος δεν απάντησε.









































http://www.voria.gr/article/mitafidis-se-arampatzi-tha-chriastis-tin-omada-delta






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com