Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Σχέδιο για υποχρεωτική χρήση καρτών από δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους !!!


Ένα είδος ...μόνιμων capital controls για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους φαίνεται πως επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το ΥΠΟΙΚ εξετάζει να γίνει υποχρεωτική η χρήση καρτών στις συναλλαγές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, με στόχο να μειωθεί το ποσό αναληψης από τα 420 στα 150.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, τα υπόλοιπα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω κάρτας, είτε χρεωστικής, είτε πιστωτικής.
Το μέτρο θα αφορά περισσότερα απο 3 εκατομμύρια πολίτες, υπάρχει όμως η σκέψη να εξαιρεθούν συνταξιούχοι άνω των 75 ετών και όσοι ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr