Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

BINTEO--Εκπαιδευμένοι και προκλητικοί οι "μετανάστες" που κατακλύζουν την Ευρώπη ...


Εκπαιδευμένοι αλλά και προκλητικοί οι λαθρομετανάστες οι οποίοι κατακλύζουν την Ευρώπη κατά εκατοντάδες χιλιάδες αποκαλύπτει το ρεπορτάζ ουγγρικού τηλεοπτικού σταθμού.
Σε αυτό παρουσιάζονται σκηνές από πυροβολισμούς μεταξύ των μουσουλμάνων και εκπαίδευση για αντοχή στις ανακρίσεις, από βίντεο που βρεθήκαν σε κινητά τηλέφωνα τα οποία πέταξαν οι λαθρομετανάστες με την είσοδό τους στα ευρωπαϊκά σύνορα της κεντρικής Ευρώπης. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών απειλούν μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικών συνεργείων.
Σύμφωνα με Ούγγρο εγκληματολόγο οι τακτικές αυτές είναι μέρος της φύσης των μουσουλμάνων καθώς προετοιμάζονται έτσι για να αντιμετωπίσουν μελλοντικές ανακρίσεις.
«Ο λόγος που ξεκινούν ένα καυγά είναι γιατί έτσι έμαθαν από τους γονείς τους, να αντιμετωπίζουν δηλαδή επιθετικά την οποιοδήποτε λύση μιας διένεξης. Είναι μέρος της κουλτούρας τους. Επομένως δεν υπάρχει περιθώριο για τη λύση ενός προβλήματος καθώς είναι προσκολλημένοι στο δόγμα του «θα σε σκοτώσω».
Το να είσαι βομβιστής αυτοκτονίας θεωρείται επίσης από την κουλτούρα τους ως εξαιρετική τιμή και υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους για το ποιος θα το κάνει πρώτος» σημειώνει ο Ούγγρος εγκληματολόγος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com