Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;


ΤΗΝ 19/10/2015,ΤΟΠΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΘΑ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.
ΗΔΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ  25/10/2015 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΕΡΩΤΑΜΕ ΠΑΛΙ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ;;;
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940...
ΛΙΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

 
..............................................

Μυτιληνη - “Αντιφασιστες”κουκουλοφοροι εδειραν στρατιωτικο.

 Επικινδυνες και πρωτογνωρες καταστασεις στην Μυτιληνη.Σαββατο μεσημερι στρατιωτικος που πηγαινε να ψωνισει με τα ρουχα υπηρεσιας σε σουπερ μαρκετ της πολης,δεχτηκε επιθεση απο ομαδα κουκουλοφορων (ο ενας φοραγε κρανος) στην πλατεια κυπριων πατριωτων,με αποτελεσμα το σοβαρο ξυλοδαρμο του.Μαλιστα η επιθεση εγινε μπροστα στα ματια αστυνομικων ΜΑΤ τα οποια εμεινα αμετοχα.Περιεργος ο ρολος της Αστυνομιας.

Το θυμα νοσηλευεται στο ΣΤΕΠ,αναστατη η κοινωνια του νησιου,καθως και οι συναδελφοι του.

http://www.skaiaegean.gr/?p=38685 

...............................................
Ενώ το απόγευμα τα πράγματα έδειχναν σχετικά ήρεμα, το μεσημέρι ένα περιστατικέ σε βάρος στρατιωτικού, προκάλεσε δυσμενή σχόλια, σε βάρος των απαθών ομάδων καταστολής (σύμφωνα με καταγγελία).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ Αιγαίου, το Σάββατο το μεσημέρι, στρατιωτικός που πήγαινε να ψωνίσει με τα ρούχα υπηρεσίας σε σούπερ μάρκετ της πόλης, δέχτηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων στην Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών. Αποτέλεσμα της επίθεσης, ο σοβαρός τραυματισμός του στρατιωτικού, που νοσηλεύεται στο ΣΤΕΠ.

Σύμφωνα δε με την καταγγελία, η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια αστυνομικών ΜΑΤ που έμειναν αμέτοχοι.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ"
ΛΕΣΒΟΣ-20/10/2015


http://dimokratis.gr/index.php?article=2015-10-20_ypo_to_blemma_isxyron_astynomikon_dynameon






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com