Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

"Χαμός" σήμερα σε όλο το Αιγαίο με 20 Μαχητικά ,Ε/Π και 3 CN-235 στον αέρα! Εννιά (9) απο αυτά Οπλισμένα!...


Η μηδενική Τουρκική δραστηριότητα των προηγούμενων ημερών ήταν το προπέτασμα ,αλλά  η σημερινή έναρξη της  Εθνικής Διακλαδικής  Άσκησης στον Ελλαδικό Χώρο «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015″ έκανε τους Τούρκους να λυσσάξουν  και προέβησαν σε 11 Παραβάσεις και 25 Παραβιάσεις !
Συνδυασμός  των μαχητικών με δύο σχηματισμός και σκληρό πολεμικό παιχνίδι παίχθηκε στους Ουρανούς του Αιγαίου που δεν προμηνύουν τίποτε το καλό ..Τούρκικος Σχηματισμός 6 μαχητικών εισέβαλε στο Βόρειο Αιγαίο με δύο  από τα μαχητικά του να είναι Οπλισμένα !
unnamed1
Το Α/ΤΑ απογείωσε αμέσως μαχητικά F-16 απο την Ετοιμότητα της Λήμνου και έθεσε τα άλλα αεροδρόμια σε Συναγερμό …Την ίδια ώρα  τρία (3) Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά σκούπιζαν το Αιγαίο και κατέγραφαν τα πάντα !
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι ένα CN-235 πήρε όλο το Αιγαίο σβάρνα κάνοντας συνεχώς Παραβιάσεις ….Το Α/ΤΑ απογείωσε ενα F-16 απο την Νέα Αγχίαλο  που πήρε στο κυνήγι του Τούρκικο αναγκάζοντας τους Τούρκους να στείλουν δύο οπλισμένα F-16 προς βοήθεια του …Ο Τούρκος ούρλιαζε τρομοκρατημένος !
Με το που έφτασαν στην περιοχή τα Τούρκικα προσπάθησαν να εγκλωβίσουν τον Έλληνα Χειριστή αλλά ήδη είχαν έρθει στην περιοχή δύο Ελληνικά F-16  από το αεροδρόμιο της Σκύρου και πήραν φαλάγγι τους Τούρκους που στο φεύγα έκαναν  αναστροφή αλλά  οι Έλληνες Χειριστές τους  είχαν ήδη πάρει πήραν από πίσω !
o-karagiozis-pilotos-sto-aigaio
Συμπέρασμα : Είχαμε ούτε λίγο ούτε πολύ  15 Τούρκικα και 5 Ελληνικά σήμερα στο Αιγαίο απο αυτά τα πέντε Ελληνικά και τα τέσσερα Τούρκικα ήταν οπλισμένα με τον κίνδυνο ατυχήματος να είναι κάτι παραπάνω από ορατός !
Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε οτι τα Ελικόπτερα που δήθεν έκαναν έρευνα και  διάσωση έκαναν Παραβάσεις και Παραβιάσεις …Αλλά οι Παραβιάσεις έγιναν από το CN-235 έψαχναν μετά μανίαςτους Ελληνικούς EXOCET που λόγω ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015 βγήκαν από τα λαγούμια τους !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 30η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     2 (6 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :      7 (4 Ε/Π & 3 CN-235)  
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :      15
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     11 

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      25
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      –
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν.
http://espekm.gr/home/?p=10135


veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr