Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η.Π.Α.-“Εθνικόs Κήρυξ”: Τα αδέλφια μας οι ομογενείς είναι δυο φορές Έλληνες ...


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα της Ομογένειας "Εθνικός Κήρυκας".
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλιοκάκος με συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα», επιβεβαίωσε τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις οι οποίες φέρνουν το κόμμα του στην τρίτη θέση.
Είπε συγκεκριμένα, ότι «πηγαίνουμε πολύ καλά και έχουμε θερμή ανταπόκριση από τον λαό. Όλα δείχνουν ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν. Θα είμαστε το τρίτο κόμμα στη Βουλή και αυτό παρά το γεγονός ότι είμαστε αποκλεισμένοι από τα μεγάλα Μέσα Ενημερώσεως της χώρας και δεχόμαστε λάσπη και συκοφαντίες». Εξήγησε πως «μας αποκλείουν διότι δεν θέλουν να ακούγεται μία διαφορετική φωνή. Εδώ στην Ελλάδα επί πολλά χρόνια κυριαρχεί ο μαρξιστικός λόγος της Αριστεράς και δεν θέλουν να υπάρχει τίποτε το εθνικιστικό στη χώρα».
Για την έκβαση των εκλογών είπε, ότι «κανένας δεν θα βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση, οδηγούμεθα σε κυβέρνηση συνεργασιών, αλλά όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει θα ακολουθήσουν την πολιτική του μνημονίου της Αριστεράς. Ελεγαν ότι δεν θα έκαναν ποτέ μνημόνιο, ότι θα σκίσουν και θα καταργήσουν τα προηγούμενα μνημόνια κι έφεραν στην πατρίδα μας ένα μνημόνιο ακόμα πιο σκληρό το οποίο δεν δίνει καμία εγγύηση για το μέλλον της χώρας και για εθνική ανάπτυξη».
Στην ερώτηση «εσείς με ποιους θα μπορούσατε να συνεργασθείτε;», είπε ότι «δεν θα μπορούσαμε να συνεργασθούμε με τα κόμματα της μαρξιστικής Αριστεράς γιατί υπάρχουν σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές, αλλά από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα κόμματα έχουν προσχωρήσει σε μία πολιτική, η οποία είναι βλαβερή για το έθνος μας, την πολιτική των μνημονίων και της υποδουλώσεως της χώρας στους διεθνείς δανειστές».
Οταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει άλλος δρόμος, αν υπάρχει ζωή εκτός μνημονίων, απάντησε: «ασφαλώς και υπάρχει ζωή εκτός μνημονίου, όπως υπήρχε και ζωή για τους Ελληνες εκτός ευρώ. Μπήκαμε στο ευρώ το 2000 με πλαστά στοιχεία και αυτό έφερε την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας».
Σχετικά με εναλλακτική λύση, είπε ότι «είναι μία και μοναδική, ο Έλληνας να γυρίσει στην εθνική παραγωγή, να αναπτυχθεί και πάλι η βιομηχανία, η αγροτική μας παραγωγή, η κτηνοτροφία μας, οι βιοτεχνίες μας, δηλαδή τομείς της ελληνικής οικονομίας που ήταν ανθηροί μέχρι πριν κάποια χρόνια και οι οποίοι μέσα από την πολιτική που ακολούθησαν, καταστράφηκαν».
Αναφορικά με το ποιος θα συντελέσει σ’ αυτήν την ανάκαμψη, τόνισε «οι Έλληνες μόνο μπορούν να βοηθήσουν τους Έλληνες, οι Έλληνες πρέπει να αγαπήσουν τον τόπο τους, να επιστρέψουν στη σκληρή εργασία και μόνο έτσι θα μπορέσει να αναγεννηθεί ο τόπος» και συμπλήρωσε «να εκμεταλλευθούμε τα πλούτη της Ελλάδος διότι η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα, πλούσιο υπέδαφος, με υδρογονάνθρακες όπως γνωρίζουμε, με μεταλλεύματα, με μία ευλογημένη γη».
Όταν τον ρωτήσαμε αν αυτή την ανάπτυξη την βλέπει μέσα στο ευρώ ή εκτός, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε: «δευτερεύον το ζήτημα, εάν το κράτος θελήσει πραγματικά να βοηθήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες να αναπτυχθούν τότε η ανάπτυξη θα έλθει όποια κι αν είναι η νομισματική κατάσταση της χώρας, αλλά αντίθετα το κράτος κοιτάζει πώς να εξοντώσει τους Ελληνες επιχειρηματίες. Αλλάζοντας δύο φορές τον χρόνο φορολογία, δεν μπορούν να ζήσουν οι επιχειρήσεις, απολύουν τους εργαζόμενους».
Αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα, είπε ότι «η Ελλάς σαν κυρίαρχο κράτος, πρέπει να φυλάσσει τα σύνορά της με τις Ένοπλες Δυνάμεις της και τα σώματα ασφαλείας και να ασκήσει μία πολιτική αποτροπής διότι δεν είναι δυνατόν σήμερα η φτωχή και χρεοκοπημένη Ελλάς των δέκα εκατομμυρίων να αντέξει τα εκατομμύρια των προσφύγων από τους πολέμους της Ασίας και της Αφρικής».
Στην ερώτηση «τάσσεσθε εναντίον των προσφύγων δεν είναι κι αυτοί παιδιά του Θεού;», είπε: «βεβαίως είναι παιδιά του Θεού και μάλιστα έχουν υποστεί έναν ανελέητο διωγμό από κάποιους απάνθρωπους τζιχαντιστές. Δεν αντέχει όμως η Ελλάδα να φροντίσει όλα αυτά τα εκατομμύρια».
Για την Ομογένεια είπε πως «είναι αδέλφια μας που είναι δύο φορές Ελληνες διότι αγαπούν περισσότερο από ό,τι οι Έλληνες την Ελλάδα» και τόνισε «ασφαλώς και πρέπει να έχετε δικαίωμα ψήφου».
Ο κ. Μιχαλολιάκος έχει συγγενείς στην Καλιφόρνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com