Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ:ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...


Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, οριακά στη Βουλή Λαφαζάνης και Λεβέντης.

Προβάδισμα τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων εξασφαλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., σύμφωνα με δημοσκόπηση της «ProRata» για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».
Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28% έναντι 24% της Ν.Δ. Στην τρίτη θέση έπεται η Χρυσή Αυγή με 7,5% ενώ στην τέταρτη ισοψηφούν Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ με 5%.
Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν 3% ενώ οι ΑΝΕΛ μένουν εκτός βουλής με 2,5%.
Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου διαμορφώνεται στο 15%.
Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο 59% ενώ της Ν.Δ. στο 83%.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 30% έναντι 29,5%.
Στην τρίτη θέση έπεται η Χρυσή Αυγή με 6,5% , ενώ ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5% , το Ποτάμι και η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) με 5% , η Ένωση Κεντρώων με 4% και η Λαϊκή Ενότητα με 3%.
Εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι εξασφαλίζουν ποσοστό κάτω του 3% (2,5%). Η αδιευκρίνιστη ψήφος διαμορφώνεται στο 6%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com