Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΑΛΩ η Ροδόπη – Κανένας ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ βουλευτής στην περιοχή – Συγχαρητήρια στους Έλληνες ψηφοφόρους!...


Πάρτι θα κάνουν οι Τούρκοι...
Στην Ροδόπη εξελέγησαν οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ από τον ΣΥΡΙΖΑ και Ιλχάν Αχμέτ από το Ποτάμι. Στην Ξάνθη επανεξελέγη ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ,ενώ και τις δύο άλλες έδρες τις κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, στον νομό Ροδόπης ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 23.877 ψήφους και εξέλεξε τους Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ.
Από το ΠΟΤΑΜΙ ο πρώτος στην λίστα υποψήφιος βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ πήρε 10.219 ψήφους και πέτυχε να μπει στην βουλή. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης πήρε 13.693 ψήφους και δεν μπόρεσε να εκλεγεί.
Στον νομό Ξάνθης ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ποσοστό 49,61% και εξέλεξε και τους τρεις βουλευτές. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών εξελέγησαν εκεί οι Χουσείν Ζεϊμπέκ, Στάθης Γιαννακίδης και Γρηγόρης Στογιαννίδης. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 28.494 ψήφους.
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Αλέκος Κοντός δεν εξελέγη.
Όχι ότι οι Έλληνες βουλευτές που βρίσκονταν εκεί έκαναν θαύματα αλλά υπήρχε κάποιος τουλάχιστον να δίνει το παρόν και να ελέγχει έστω και λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com