Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Σόιμπλε: «Αν συνεχώς δεν τηρούνται οι συμφωνίες, τότε χάνεται και η στήριξη» ...


«Αν συνεχώς και αδιακόπως δεν τηρούνται οι συμφωνίες, τότε χάνεται και η στήριξη. Λόγω του ελληνικού δράματος έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο να πείσει κανείς τους Ευρωπαίους πολίτες για περισσότερες μεταρρυθμίσεις», υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία, τόνισε πως χωρίς το «πείσμα» σε ό, τι αφορά την τήρηση των κανόνων που ισχύουν και των συμφωνιών, θα χαθεί μακροπρόθεσμα η εμπιστοσύνη των πολιτών στο ευρώ.
Σύμφωνα με την Deutsche Welle, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αντιμετωπίζει την Ισπανία ως ένα καλό παράδειγμα για την επιτυχημένη ευρωπαϊκή πολιτική αντιμετώπιση της κρίσης.
«Η Ισπανία είναι ένα καλό επιχείρημα για το ότι χειριστήκαμε πολλά πράγματα σχετικά σωστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Ωστόσο, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έσπευσε να προσθέσει με το βλέμμα στραμμένο στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στη χώρα μέχρι το τέλος τους χρόνου, ότι η χώρα θα πρέπει να συνεχίσει την ίδια πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com