Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιός Έλληνας έγινε Υποστράτηγος μετά θάνατον;...


Την απόφαση να απονείμει, μετά θάνατον, το βαθμό του Υποστρατήγου επί τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 39 του Ν.3883/2010, στον Αντισυνταγματάρχη (ΠΒ) ε.α Κωστάκη Δημήτριο, πήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο βαθμός του Υποστρατήγου απονέμεται για τον απαράμιλλο ηρωισμό , την αυτοθυσία και την αφοσίωση στο καθήκον που επέδειξε στα πεδία των μαχών, στους Βαλκανικούς Πολέμους, στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στην εκστρατεία της Κριμαίας, στην εκστρατεία της Μικράς Ασίας και στον Πόλεμο 1940-41, καταστάς πυροβολητής θρύλος, γνωσθείς και στον αντίπαλο.http://espekm.gr/home/?p=10034
Κ.Α. – paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr