Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

BINTEO--Κασιδιάρης προς Καμίνη:" Έκανες την Αθήνα Ισλαμαμπάντ " ...


Σε πεδίο έντονης αντιπαράθεσης αναδείχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή τους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στην πλατεία Βικτωρίας.
Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης, κατήγγειλε τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, διότι μετέτρεψε, όπως τόνισε, ολόκληρες συνοικίες των Αθηνών σε Ισλαμαμπάντ.
Ο Ηλ. Κασιδιάρης Τόνισε χαρακτήρισε λαθροδήμαρχο τον Γ. Καμμένο, καταγγέλλοντας πως εγκατέστησε λαθραίο καταυλισμό στον Βοτανικό (χωρίς να λάβει έγκριση του Δ.Σ.), ενώ δεν κάνει απολύτως τίποτα για το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Τον κάλεσε τέλος να παραιτηθεί, γιατί, ίοπως σημείωσε, είναι παντελώς ανύπαρκτος, δεν ασχολείται με την πόλη των Αθηνών και αναλώνεται μόνο σε πολυτελή ταξίδια διακοπών στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com