Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

«Βράζουν» και πάλι οι Ενώσεις των Στρατιωτικών – Παραίτηση απο την ΠΟΕΣ ...


Νέοι τριγμοί παρατηρούνται στις Ενώσεις των Στρατιωτικών που πλέον εμφανίζονται να έχουν πολυκερματιστεί, αφού υπάρχουν Ενώσεις που βάλλουν ευθέως κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, αλλά κι άλλες που ασκούν κριτική στην ΠΟΕΣ σε πιο ήπιους τόνους, την οποία είτε υπερασπίζονται ανοιχτά είτε κρατούν στάση αναμονής…
Αυτή την φορά η είδηση – «βόμβα» έρχεται απ” τους Μακεδόνες Στρατιωτικούς, καθώς ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΚΜ, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μίας απ” τις μεγαλύτερες και πλέον δραστήριες Ενώσεις, παραιτήθηκε του αξιώματος του στο ΔΣ της ΠΟΕΣ, αποχωρώντας και καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, πως :«Η Π.Ο.Ε.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό της φτιάχτηκε για να ενώσει τους στρατιωτικούς και να τους βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων τους. Στην πραγματικότητα ΠΟΤΕ δεν το έκανε αυτό. Δεν προώθησε ΚΑΝΕΝΑ και δεν επίλυσε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα μας».
Παρά τις οξύτατες καταγγελίες του, όμως, ιδιαίτερη εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι η ίδια η ΠΟΕΣ επέλεξε να μην πει κουβέντα για τα όσα καταγγέλλει ο εκλεγμένος Στρατιωτικός, ενώ σε σχετική ανακοίνωση της, για την αντικατάσταση του, μετά την παραίτηση του, αναφέρεται σε «προσωπικούς λόγους»…





http://espekm.gr/home/?p=9600












Κ.Α. – paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com