Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ--ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΑΝΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ-ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ...


Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Υπαίθριο καταυλισμό θυμίζει για άλλη μια ημέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης με περισσότερους από 6.000 λαθρομετανάστες να λιάζονται!
Λιμενικοί και Αστυνομικοί είναι σε απόγνωση καθώς δεν μπορούν να βρουν τρόπους να διαχειριστούν αυτόν τον τεράστιο όγκο λαθρομεταναστών!
Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται από την Αθήνα άρον-άρον δύο διμοιρίες των ΜΑΤ αφού οι αρχές της Λέσβου έχουν ενημερώσει τα αρμόδια υπουργεία ότι η κατάσταση στο νησί έχει εκτραχυνθεί και φοβούνται ακραία φαινόμενα ταραχών και κοινωνικής έκρηξης παρόμοια με αυτά που σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Λέρος, άλλο ένα από τα νησιά πρώτης γραμμής του ανατολικού Αιγαίου που δέχεται κατά κύματα παράτυπους μετανάστες από τις τουρκικές ακτές.
Οι φωτογραφίες από την αυλή του Λιμεναρχείου που λειτουργεί ως πρόχειρο κέντρο υποδοχής είναι αποκαλυπτικές.
leros1leros3leros4lesvos1 























makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com