Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

"Ψάχνουν" τρόπο αποκλεισμού του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από το ντιμπέιτ!...


Ότι οι πολιτικάντηδες τρέμουν την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, είναι γνωστό στους Έλληνες. Άλλωστε φτάσανε μέχρι του σημείου να κατασκευάσουν κοινοβουλευτική ομάδα της τελευταίας στιγμής και να παραβιάσουν ευθέως το Σύνταγμα, προκειμένου να αποφύγουν την απόδοση της τρίτης διερευνητικής εντολής στο νόμιμο δικαιούχο της, την Χρυσή Αυγή.
Τώρα γίνεται συζήτηση για την διεξαγωγή της τηλεμαχίας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και όπως όλα δείχνουν τα σχέδια του καθεστώτος είναι να αποκλείσει για άλλη μία φορά την Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα και παρότι το θέμα δεν συζητήθηκε στην διακομματική, κυβερνητικοί κύκλοι διαρρέουν ότι πρόκειται να διεξαχθούν δύο τηλεμαχίες. Μία μεταξύ Τσίπρα – Μεϊμαράκη και μία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, πλην του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στον οποίο όπως σημειώνουν οι διαρροές δεν θα απευθυνθεί πρόσκληση.
Αυτές οι διαρροές και οι μεθοδεύσεις των «δημοκρατών», βεβαίως, κινούνται στα πλαίσια του μόνιμου αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Στελεχών της από τα κανάλια της διαπλοκής. Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής και έτσι επιλέγουν να φυγομαχήσουν, καταφεύγοντας στην φίμωση.
Μία φίμωση, η οποία επιβάλλεται όπως το Μνημόνιο στον Ελληνικό Λαό, δηλαδή με «συμφωνία των πολιτικών κομμάτων».
Το γεγονός της πλήρης αποτυχίας της τακτικής τους, που φαίνεται από τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται να τους πτοεί, αφού κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, θεωρώντας ότι αν εξαφανιστεί ένα κίνημα από τους δέκτες των τηλεοράσεων μοιραία θα υποστεί εκλογική ζημία.
Όμως η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Εθνικό και Λαϊκό, σε πλήρη και άμεση επαφή με τον ίδιο τον Λαό, αντλώντας δύναμη από αυτόν και εκπροσωπώντας μόνον αυτόν. Συνεπώς ουδεμία σημασία ή επίδραση έχουν οι μεθοδεύσεις και η φίμωση των «δημοκρατών», αφού η Χρυσή Αυγή απευθύνεται απευθείας στον Λαό και ψηφίζεται (με ποσοστό που προκαλούν κρύο ιδρώτα στους ταγούς του καθεστώτος) από τον Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com