Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΝ ΩΡΑ… ΚΛΟΠΗΣ !!!


Γράφει ο Αντίοχος.
Νεκρός μέσα σ’ ένα παράπηγμα στο Κορωπί, είχε βρεθεί στις 8 Απριλίου 2013 ένας 27χρονος από το Πακιστάν.
Εκείνη την εποχή ήταν στο φόρτε της η… ρατσιστολογία, κι έτσι τα ΜΜΕ πέρασαν την είδηση ως πιθανότατα «ρατσιστική» δολοφονία, από τα… Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής, με τις μαύρες μπλούζες, βεβαίως-βεβαίως…
Τελικά, αν και αργά, αυτές τις μέρες διαλευκάνθηκαν οι συνθήκες θανάτου του Πακιστανού. Όπως, λοιπόν, προέκυψε το θύμα, κατά τη διάρκεια απόπειρας κλοπής χαλκού από κολόνα της ΔΕΗ, χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από μεγάλο ύψος, γεγονός που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από ομοεθνείς του, που έχουν αποχωρήσει πλέον από τη χώρα, στο παράπηγμα που βρέθηκε.

























































 http://ethnikismos.net/2015/09/12/%CE%B7-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com