Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώην Υφυπ. Άμυνας Αλβανίας:«Να στείλουμε στην εξορία τους Έλληνες της Χιμάρας» ...


Δεν θα είχα ασχοληθεί με την δήλωση αυτή αν δεν την είχε κάνει κάποιος που μέχρι πριν 5 μήνες ήταν Υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας. Δηλαδή κάποιος που είχε πρόσβαση σε σχέδια και πολιτικές Εθνικής σημασίας της Αλβανίας και ήταν παράγοντας που καθόριζε σχέδια για το μέλλον της αμυντικής και εθνικής πολιτικής της κυβέρνησης της Αλβανίας.

Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στις Δρυμάδες με την κατεδάφιση της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, ο Υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας από τον Οκτώβρη 2013 μέχρι το Μάρτη του 2015, Dritan Hila, έκανε δηλώσεις στις 25 Αυγούστου για το θέμα αυτό ενώ βρισκόταν στην Χιμάρα.

Στην αρχή, αναφέρθηκε προσβλητικά για τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου τον οποίο αποκάλεσε: «Ένα κτίριο που είναι σαν στάβλος αγελάδων, το οποίο προστατεύουν κάποιοι "γενναίοι Βόρειοηπειρώτες"», τους όποιος στην συνέχεια τους αποκάλεσε μισθοφόρους που πολεμούν για μια σύνταξη από την Ελλάδα.

Στην συνέχεια εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία: (επί λέξη)
«Πόσο θα ήθελα εν ονόματι της Αλβανίας, (αυτοί) να πάρουν στις βάρκες και να κατοικήσουν στα τα νησιά που είναι μια ώρα κολύμπι από την ακτή». Μάλλον εννόει τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται απέναντι από την Χιμάρα όπου ο Hila βρισκόταν για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Και κλείνει το προσβλητικό του σχόλιο:
«Και να μην κάνουν τον μισθοφόρο και τον προδότη για ένα κομμάτι ψωμί επειδή βαριούνται να δουλέψουν»

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει μια παροιμία.

Και ο τσαντισμένος από την λυσσαλέα αντίσταση των κατοίκων της Χιμάρας, πρώην Υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας, μας αποκάλυψε την κρυφή επιθυμία που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Αλβανικού Υπουργείου Αμύνης για την τελική λύση που σκέφτονται και επιθυμούν για το Ελληνικό πληθυσμό της Χιμάρας.

Ο Εκσκαφέας.

































http://www.himara.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com