Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Νεοσύλλεκτος Κορωνάκης! Ποιοι τον συνόδευσαν στο στρατόπεδο!...


Νεοσύλλεκτος Τάσος Κορωνάκης! Ο πρώην γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα, συνοδευόμενος από δύο “κολλητούς” επίσης πρώην!

Ο ένας ήταν ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο δεύτερος ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου Θόδωρος Μιχόπουλος.

Ο δεύτερος, ο Μιχόπουλος, έχει υπηρετήσει σε “σκληρές” εποχές ,σε σε τάγμα του Έβρου, απ΄ αυτά που τότε χαρακτηρίζονταν “τάγματα ανεπιθυμήτων” Σκαπανέας η ειδικότητα.

Ο Κορωνάκης βέβαια δεν θα έχει την ίδια τύχη. Λίγες μέρες θητεία έχει να κάνει . Θα περάσουν και θα γίνει και πρώην στρατιώτης!






















http://www.onalert.gr/stories/neosyllektos-koronakis-poioi-ton-synodeysan-sto-stratopedo/44552

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com