Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Συνεκπαίδευση ΔΕΝ – ΔΥΚ σε αποστολές διάσωσης ...




Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση ομάδας ανδρών της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) στο διάρκειας 2 εβδομάδων Σχολείο Διασώσεων, όπου έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση σε διαδικασίες περισυλλογής και ανέλκυσης ναυαγού σε επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης (SAR), ώστε να αναλάβουν καθήκοντα διασώστη σε ελικόπτερα του Π.Ν., κατά το πρότυπο των ελικοπτέρων SAR της Π.Α.
Το Σχολείο διεξήχθη στην έδρα της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ) στο Κοτρώνι (όπου, μεταξύ άλλων, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν και την εκπαίδευση διαφυγής από βυθιζόμενο ελικόπτερο) και περιλάμβανε τόσο θεωρητικά αντικείμενα όσο και πρακτική εκπαίδευση με αποκορύφωμα την διεξαγωγή εκπαιδευτικών εξόδων διάσωσης ναυαγών με ελικόπτερα ΑΒ-212 και S-70 Aegean Hawk.












 http://espekm.gr/home/?p=9549










e-amyna.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com