Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Πάνω από 20 θετικά "τεστ μαντού" σε Λιμενικούς και Αστυνομικούς στη Χίο!...


Ανάστατοι είναι, τουλάχιστον ψυχολογικά, Λιμενικοί και Αστυνομικοί, αφού σε σχετικά τεστ που τους γίνονται για ανίχνευση προδιάθεσης Φυματίωσης, μόνο στο Λιμενικό 14 τεστ βγήκαν θετικά και μαζί με τους Αστυνομικούς ξεπερνούν τα 20.
Βέβαια δεν σημαίνει ότι τα άτομα αυτά θα νοσήσουν ή ότι μπορεί να μεταφέρουν το μικρόβιο, δεν παύει όμως να αποτελεί μια ταλαιπωρία, αφού συνιστάται θεραπεία 9 μηνών, εξετάσεις κάθε μήνα και όλα αυτά για την περίπτωση, τουλάχιστον των Λιμενικών, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το Ταμείο τους.
Βεβαίως ο προβληματισμός εδώ διευρύνεται, αφού η αιτία είναι η επαφή με τους μετανάστες, από τους οποίους όμως πολλοί χρησιμοποιούν και καμπίνες στα πλοία, που δεν είναι και οι πιο… αερισμένοι χώροι.
“Δεν αποκλείεται”, μας είπε γιατρός, “οι φορείς να είναι σήμερα αμέτρητοι και να μην το ξέρουμε”.



alithia.gr











http://www.makeleio.gr/?p=434001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com